Проф. Николай Радулов: ГЕРБ Назначиха МУТРИ И МАФИОТИ да Ръководят МВР! Системата е в РАЗПАД и не може да бъде спасена! Ето какъв е Единствения Изход:



Вече дори реформи няма да спасят МВР. Системата трябва да се нулира и градежът да започне на чисто. Това заяви проф. Николай Радулов, един от най- изтъкнатите експерти по сигурност у нас.


Положението в МВР е много трагично – системата е в тотален разпад. Процесите на унищожение започнаха преди девет години с идването на ГЕРБ на власт. А през последните две, ситуацията е направо апокалиптична. Служителите са отчаяни от състоянието на министерството. Всичко по-кадърно – напуска. И проблемът не е толкова финансов, колкото ръководен, коментира проф. Радулов.
Най- тежкият проблем на МВР е в това, че на ръководните постове масово се назначават лица с престъпно миналоНа практика, откакто ГЕРБ са на власт МВР и организираната престъпност се сраснаха.
В МВР текат ужасяващи процеси: Младите и кадърни служители биват отстранявани или демотивирани, така че сами да напуснат. Причината е, че не са удобни. И на местата им се назначават не просто некадърници, а лице с богато криминално минало, свързано с групировките.
През последните няколко години МВР въобще не изпълнява основните си функции – да пази и защитава населението. Единствената му функция е да осигурява ръководни постове и държавна хранилка за удобни, некомпетентни и компрометирани лица.

Системата е толкова прогнила, че не може да се оправи нито с реформи, нито с допълнително финансиране. Изходът е само и единствено рестарт“, категоричен е проф. Николай Радулов.
Властта направи всичко възможно да пропагандира, че полицейските протести са само за увеличение на заплатите. А истината е друга: Основата на техния протест е срещу начина на ръководене на МВР. Обещаха им, че постепенно ще се правят реформи, за да се подобри начина на работа на системата, но вече им е ясно, че нищо няма да се направи.
Кой е виновен за разпада на системата на МВР?! Нека припомним, че в рамките на два месеца вътрешният министър от ГЕРБ Валентин Радев на два пъти отказа да си подаде оставката. Първият път – заради случая с избягалия затворник Владимир Пелов и втория път-  заради скандалното убийство на същия – при битов скандал в родния му Ботевград, където се подвизавал необезпокояван цели два месеца под носа на МВР.
И в двата случая Радев хвърли вината върху министрите преди него с обяснението, че за една година начело на министерството, нямало как да промени нещата. Не го смути дори факта, че БСП внасят вот на недоверие към правителството именно по темата за сигурността.
Радев се е запънал и не подава оставка по нареждане на покровителя си. А Борисов мълчи и се прави на две и половина. Въпреки очевидния разпад на системата. Защото този разпад е програмиран от колониалните собственици на територията България – САЩ и ЦРУ. Именно по тяхно нареждане бе унищожена и армията ни. Защото на една колония, каквато е България не й се полагат нито силна войска, нито силна полиция. А премиерът ни просто изпълнява чужди заповеди.
Проф. Николай Радулов е категоричен, че проблемите, които има в МВР, са налице и във всяко друго министерство.Назначаването на некадърни, компрометирани, и дори криминално проявени лица е повсеместно, стига да са послушни и удобни на статуквото на ГЕРБ. Да не забравяме, че самият министър- председател е от средите на крими-контигента,където се подвизаваше през 90- те. А когато една мутра стане Премиер, няма как и изградената от него държавна система да не е мафиотска.
Системата на МВР и цялата държава е проядена от мафията, оглавявана от ГЕРБ. Затова и рестартът, за който споменава проф. Радулов, трябва да е под формата на една гръмовна революция!

Коментари