Стрелецът от Слънчев бряг призна,че действал от ревност



В събота вечерта бе убит Коста Николов - Миджурина, собственик на казина в Слънчев бряг, а 22-годишната му служителка Симона бе простреляна


37-годишният мъж, арестуван за убийството в "Слънчев бряг" в събота, е признал вината си. Той заявил, че е действал от ревност. 
Това каза в ефира на "Здравей, България" окръжният прокурор на Бургас- Георги Чинев.
При нападението беше ранена и млада жена.
Чинев разказа, че обвиняемият и пострадалата са се запознали и са започнали своите по-близки отношения в началото на май. Тогава тя е постъпила на работа при убития.
По информацията, с която разполагаме по делото, жертвата е проявил интерес към младата жена, продължи окръжният прокурор и допълни - "От една страна той е имал недобро отношение към нея, знаейки за връзката й, а от друга страна непрестанно и упорито я е ухажвал. Той я е канил на вечери, бил е галантен. Именно това е породило ревността у извършителя”,.
В събота вечерта 37-годишният Михаил Станчев застреля 54-годишния Коста Николов, собственик на казина в Слънчев бряг и простреля 22-годишната Симона.
Станчев бе задържан на границата при ГКПП "Лесово", докато се опитвал да избяга. Полицаите са открили законно притежавания му пистолет.
От 15 години до доживотен затвор без право на замяна може да получи стрелецът, заяви вчера прокурор Георги Чинев. 
"Това е показно убийство, не защото има любовен триъгълник, а за назидание на богатите хора", е казала свидетелка на престъплението.
Нападателят е задържан. Срещу него е повдигнато обвинение за убийство и опит за убийство.
Ако статията ви е харесала,моля споделете я,за да достигне до повече хора.Благодарим!

Коментари