Разкритие: ЕТО КОЙ СТОИ ЗАД ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ГОРИВАТА И ДАНЪЦИТЕ и Защо Целта не е Оставката на Правителството! Истината ще ви Шокира:

Истинският народен бунт по това ще го познаете – той ще бъде внезапен, стихиен и всепомитащ. Няма да си прави тънки сметки, нито ще се пазари. Автентичният народен бунт ще помете ГЕРБ като стихия! Ще се случи… Съвсем скоро! НО ТОЗИ, ДНЕС, НЕ Е ТАКЪВ! Skandalno.net  ЦЯЛАТА СТАТИЯ ПРОЧЕТИ ПО-ДОЛУ:
Народен бунт или поредният организиран соросоиден пърформанс? Мнозина си задават този въпрос след вчерашните протести (11.11.2018 г.), които обхванаха 50 града в страната. Организацията наистина се оказа на ниво и постигна целта си – хиляди протестъри излязоха и блокираха повечето основни пътни артерии в страната.
Дотук добре. Какви обаче бяха исканията на тези уж независими и отделни протестни мероприятия по региони:
Навсякъде официалните причини за протеста бяха обявени така: срещу цените на горивата, повишаването на данъците, на водата и храните… Но нито един от 50-те „въстанали“ града не записа в общината, че ще протестира за оставка на правителството! Въпреки, че имат това право. Да, чуха се спорадични скандирания „Оставка“ – навярно от непросветени, спонтанно присъединили се граждани.


 Не ви ли се струва странно! 50 отделни региона в държавата се вдигат на протест… и нито един от тези 50 уж независими един от друг организатори не се е сетил да заяви като причина за протеста си – ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!
А и във вчерашния ден най-активно (буквално минута по минута) протестите бяха отразявани именно от соросоидните медии. Като се започне с трите национални телевизии и се приключи със сайтовете „Медиапул“, „Фактор“, „Дневник“ и „Капитал“ на Иво Прокопиев. Припомняме, че същите се скъсаха да отразяват и пригласят на „умните и красиви“ платени протестъри от лятото на 2014 г., които сваляха Орешарски, за да върнат Борисов на власт. Сега и медийните кръгове, и протестърите са си същите (грантаджиите на Сорос), само целта е друга. А тя днес е да се протестира срещу Борисов, но не и да се сваля Борисов. Защо! На този въпрос ще отговорим по-надолу в статията. А сега нека продължим:
Още на сутринта след вчерашния протест платените клакьори от НПО-тата на Сорос плъзнаха по телевизиите за да приветстват „бунта на масите“. Всевъзможни социолози, професори от НБУ и политици от бившия Реформаторски блок (до един доказани храненици на Сорос) извиха глас как исканията на протестиращите са справедливи и морални. Но… както Антоанета Стефанова дебело подчерта: „Забележете, че ПРОТЕСТЪТ НЕ Е СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО и не иска оставки, а само реформи“.
Дааа… Координирана соросоидна атака срещу правителството на Борисов, чиято цел е да извива ръце, а не да го бутне от власт. Защо? И на този въпрос отговорът ще разберете малко по-надолу.
А случайно ли е, че ден преди протеста, от СДС обявиха, че ще работят за ново обединение на всички десни партийки и формацийки от разпадналия се Реформаторски блок с цел… да се коалират с ГЕРБ, ако третият им кабинет, не дай си Боже, падне! Неслучайно в изказването на синия лидер Кабакчиев, основната атака бе срещу коалиционните партньори от Обединените патриоти, които с издънките си рушали авторитета на ГЕРБ.
Припомняме, че именно Реформаторския блок спаси Борисов и шайката му, след като паднаха от власт през 2013 г. и бяха заменени от правителството на Орешарски.Тогава соросоидните НПО- та и фондации и политическия Франкенщайн на Сорос- т. нар. Реформаторски блок, се хвърлиха на яростни улични протести да свалят от власт БСП и ДПС… само за да подарят управлението отново на ГЕРБ, който е единствения гарант за техните соросоидни финансови грантове. И неслучайно във втория си кабинет благодарния Борисов назначи на ключови постове много НПО-протестъри, а с Реформаторския блок директно се коалира.
Вторият кабинет на Борисов обаче издържа има- няма две години. А след падането му от власт, Реформаторския блок замина в небитието.
А междувременно настъпиха тежки дни за соросоидните НПО-та у нас и по света. Лобито им в САЩ- Демократическата партия на Хилари и Обама се провали с гръм и трясък на президентските избори и на власт дойде консервативния републиканец Тръмп, който се закани да спре кранчето на НПО- тата на Сорос. И настъпи разпад на целия досегашен световен геополитически пъзел. Тръмп погледна към колониите на САЩ и започна да сменя старите неолиберални васали на Обама с нови лидери и партии, верни нему. Така в Италия и Австрия на власт дойдоха „тръмписти“, в Германия соросоидната неаолибералка Меркел заяви, че няма да се кандидатира за четвърти мандат…
А в американската колония България, васалът на неолибералната евро и американска върхушка Борисов се усети, че трябва бързо да се пренастрои към новата власт във Вашингтон и от ревностен либерал да стане консерватор. И започна поредица от действия, така че Тръмп да го припознае за свой. Първо пусна прокуратурата срещу основния разпределител на соросоидните пари за медии – олигарха Иво Прокопиев, а сетне нагази и другият отявлен НПО-грантаджия Мирослав Боршош за кражби от ремонта на НДК.
Пак през прокуратурата удари и собствените си протежета в кабинета „Борисов-1“ – бившите министри Симеон Дянков и Трайчо Трайков -и двамата видни НПО-грантаджии, препоръчани на Борисов за министри от глобалистките неолиберални кръгове, част от които е и Сорос. И Дянков, и Прокопиев, и Трайков се оказаха подсъдими по доста сериозни обвинения, което би трябвало да е голям плюс за Бойко Борисов при срещата му с Тръмп догодина.
Черни облаци надвиснаха над главите на над 1000-та соросоидни НПО-фондации у нас, които вече 10 години държат властта и парите в културата, образованието и медиите на България. Паричният поток вече секва, а ги грози и дълга верижна поредица от съдебни дела за национално предателство, присвояване на средства… ама много средства!
 Именно затова са и днешните им улични протести. Те са изправени до стената и трябва да демонстрират мускули, да уплашат Борисов. Но в никакъв случай не желаят оставката му. Защото падне ли ГЕРБ от власт- идва БСП. А БСП на Корнелия Нинова директно ще ги унищожи- ще спре финансирането им, ще ги отстрани от основните им хранилки – министерствата на Културата, Образованието и медиите. А може директно и да забрани съществуването на НПО-тата им в България. Припомняме, че НПО-тата на Сорос вече са забранени в Русия, Унгария и Австрия, а същото се готви да направи и Италия.
Та затова протестират днес „красивите и умните“ платени соросоиди в 50 града на България – да притиснат Борисов да ги припознае отново като свои, а защо не и да изгони „патриотите“ и да се коалира с тях. Със СДС на Кабакчиев и останалите соросоидни десни формации от Реформаторския блок. Та всички тия грантови лапачи да получат индулгенция пред новата власт в САЩ за греховете си. За справка вижте исканията на протестите – НИКАКВИ ОСТАВКИ, А РЕФОРМИ!
За същото подкокоросват и медийните им говорители- социолози, политолози и прочие соросоидна сволоч.Неслучайно и атаките им са само срещу коалиционните партньори на Борисов от ОП, но не и срещу ГЕРБ. Надяват се Борисов да ги спаси. Но това просто няма как да стане – защото ако реши да ги спасява, това означава да изпадне в немилост пред новия си господар във Вашингтон.
Положението в държавата е толкова тежко, а и ни предстои такава тежка икономическа катастрофа, че Борисов си мечтае да го свалят от власт. Защото ако сега падне, ще се изниже като мокра връв с всичко откраднато, а загробената икономика ще запише на сметката на новите правителство от БСП. Корнелия Нинова си дава ясна сметка за това, както и кой и с каква цел стои зад днешните протести. Затова е и тази вяла реакция на левицата. Достатъчно показателен е факта, че в стихията на вчерашния протест, БСП си провеждаше пленума, а депутатите им излязоха по медиите да коментират единствено какви вътрешно-партийни проблеми са решили. И не си мръднаха пръста да помагат като опозиция.
Идеята на Нинова е да остави Борисов да се пържи в собствен сос… докато се овъгли! И му я сервира перфидно: Нова, но този път овъгляващо гореща порция от любимата му ВЛАСТ! 
Тази си стратегия Нинова със сигурност е консултирала и с Президента, защото ето какво каза днес Румен Радев: 
„Оставка в момент на растящи цени, инфлация и увеличаваща се престъпност не е решение, а абдикация от отговорност. Властта трябва да знае, че отказът от управление и бягството от управление поставя моралната преграда пред амбицията да искаш властта отново“.
Този път селския подлец Борисов синамери майстора!
Стратегията на БСП е да остави Борисов да поуправлява още половин година, за да види целия български народ какви ги е надробил.
И ако се питате как в днешните объркани времена на битки между лобита и при разпада на старата глобалистка неолиберална система – да различим истинския народен бунт от добре опакования „умен и красив“ пиарски протест? Много лесно – по това, че истинският народен бунт ще бъде внезапен, стихиен и всепомитащ. Няма да си прави тънки сметки, нито ще се пазари. Автентичният народен бунт ще помете ГЕРБ като стихия! Ще се случи… Съвсем скоро! Skandalno.net
П.С. И като стана дума за протест, нека сме наясно. Всеки протест навсякъде по света, за да се реализира, са необходими два компонента– организационно ядро и спонтанно присъединили се граждани. Днешните протести се състоят от соросоидно организационно ядро и наистина недоволни и бесни спонтанно присъединили се български граждани, които искрено желаят падането на ГЕРБ и смяна на досегашния неолиберален фашистки модел. Последните обаче не подозират кой и с каква цел организира и хитро направлява протеста.

Коментари